Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Mediterraneanhealthyfood.com


Αγαπητοί φίλοι,


H ομάδα του Taste Advisor, θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες όλων μας για σωστή διατροφή και επιλογή προϊόντων που βοηθούν σ’ αυτή τη φιλοσοφία, προτείνει το  Mediterraneanhealthyfood.com

To Mediterraneanhealthyfood.com είναι ένα site μεσογειακής διατροφής και μοιράζεται τον δικό μας τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.

Στο site αυτό θα βρείτε άρθρα ειδικών και links με Ελληνικές ή ξένες ιστοσελίδες ειδικευμένες σε θέματα διατροφής καθώς και εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς και τυποποιημένα με τις καλύτερες μεθόδους.

Η τελική επιλογή των προϊόντων γίνεται με βάση την διατροφική τους αξία την υψηλή τους ποιότητα και την φυσικότητά τους.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βαλσάμικο ξύδι, μέλι , αλάτι και πιπέρι, φυσικό, σαπούνι και βότανα, όλα από την Ελληνική γη, μοναδικά για όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Στις συνταγές μας, ιδιαίτερα στις σαλάτες μας και στα πιάτα όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη (ωμά δηλαδή) χρησιμοποιήσαμε τα προϊόντα του mediterraneanhealtyfood και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου