Υλικά
8 μπουτάκια κοτόπουλου
3 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη κίτρινη και πορτοκαλί)
Ι κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο λευκό κρασί
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
8 μπουτάκια κοτόπουλου
3 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη κίτρινη και πορτοκαλί)
Ι κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο λευκό κρασί
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μπουτάκια και όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο το σκόρδο ,τις πιπεριές ,κομμένες με μικρά κομμάτια και αφού μαραθούν, ρίχνουμε το κρασί.
Μετά από 5 περίπου λεπτά βρασμού προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για περίπου 45 λεπτά.
Σερβίρουμε με λευκό ρύζι.
Μετά από 5 περίπου λεπτά βρασμού προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για περίπου 45 λεπτά.
Σερβίρουμε με λευκό ρύζι.
Προτεινόμενο κρασί ένα Sylvaner άσπρο παγωμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου