Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Τα Αρμόλια



Στην Κεντρική Πλατεία του Χαλανδρίου στην Βασ.Γεωργίου, ένας νέος όμορφος χώρος μαζικής εστίασης, κοινώς "μεζεδοπωλείο" με Χιώτικα πιάτα από παραδοσιακές Χιώτικες συνταγές.


Τα ΑΡΜΟΛΙΑ (όνομα Μαστιχοχωριού της Χίου) δίνει μεγάλη έμφαση στα θαλασσιινά. Τηλεφωνήστε στο 210-6856279 για τραπέζι. Ενας χώρος φτιαγμένος με πολύ μεράκι... Μια επίσκεψη θα σας ενθουσιάσει και θα γίνει στέκι σας!!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα πάρετε μιά πρόγευση....

8 σχόλια:

  1. Εντάξει δεν ειναι και κάτι το συναρπαστικό!!!! Το noname απέναντι ειναι σαφεστατα καλύτερο και καθόλου δήθεν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο σερβις....η σαλάτα (χόρτα) ήρθε μετα απο μισή ώρα καθύστερηση. Τα πιάτα εφταναν στο τραπέζι μεμονωμενα ανα 20λέπτο...και οταν αφήσαμε στο πίατο 4 κυδώνια που δεν είχαν ανοίξει στο άχνισμα (και άρα δεν έπρεπε να φαγωθούν) ο σερβιτόρος πρότεινε να μας φέρει σφυράκι να τα ανοίξουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ για τα σχόλια,ίσως έτυχε όταν πήγα εγω να μην υπάρχουν προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγα πρόσφατα και νομίζω ότι είναι ότι χειρότερο σε ταβέρνα-εστιατόριο έχω πάει στο Χαλάνδρι. Το σερβις ήταν από μέτριο έως απαξιωτικό. Οι μερίδες υπερβολικά μικρές και ιδιαίτερα τσιμπημένες στις τιμές και η γεύση τους τίποτα το ιδιαίτερο. Πλήρώσαμε και πήγαμε απέναντι για να φάμε αξιοπρεπώς! Το μόνο ελαφρυντικό που του δίνω ήταν ότι ήταν Μ.Πέμπτη απόγευμα και στην αλλαγή της βάρδιας. Αλλά και πάλι θα μπορούσαν να το πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @anonimous
    Η γεύση είναι αμιγώς προσωπική, το ιδιαίτερο είναι προσωπικό, για τα υπόλοιπα χαίρομαι που τα αναφέρατε για να διορθώνονται τα κακώς κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάλι πήγα για πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ..!το φαγητό ήταν πολύ καλό και οι μερίδες ικανοποιητικές..το σέρβις φυσιολογικό, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις παρόλο που είχε κόσμο..θα ξαναπάω..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ πήγα πρόσφατα και το βρήκα υπεροχο! Ένα μαγαζί τίμιο απο όλες τις πλευρές και το βασικότερο άψογα τηγανισμενα όλα , άψογα στη σχαρα και τα κρεατικα του και χωρίς τη λαδιλα των απέναντι που την άλλη μέρα ακόμα τρεχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ και επαυξανω με τον προλαλησαντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή